Představení společnosti

Společnost Huisvesting s.r.o. provádí výstavbu moderních a energeticky nenáročných rodinných domů. Rodinné domy prodáváme včetně pozemku a fotovoltaické elektrárny. Interiér dokončujeme dle přání a požadavků zákazníka.

Historie společnosti

Společnost Huisvesting s.r.o. byla založena v roce 2017 Rostislavem Čížem a jeho manželkou Renátou Čížovou. Firma byla založena jako ryze rodinná firma se zaměřením na financování nemovitostí a realitní činnost. S manželkou Renátou působíme i v jiných firmách se zaměřením na koupi a prodej nemovitostí, zprostředkování úvěrů na bydlení s licencí ČNB či případného oddlužení nemovitostí.

V průběhu roku 2018 jsme si nechali zrekonstruovat několik nemovitostí za účelem následného prodeje. Rekonstrukce nemovitostí je složitý a také zdlouhavý proces, plný nepředvídatelných událostí. Pustit se do rekonstrukce bytů či domů stojí někdy hodně sil a nervů. Naštěstí existují způsoby, jak vše zvládnout. Stačí si vybrat dobrou firmu, která odvede kvalitní práci přesně podle vašich představ.

S rekonstrukcemi nemovitostí jsme byli natolik spokojeni, že jsme se začali vážně zabývat myšlenkou výstavby a prodejem rodinných domů.

Najít správného parťáka pro podnikání je v dnešní době obzvlášť složité. Pokud chceme podnikat ve stavebnictví, tak jedině s partnerem, který má dlouhodobé zkušenosti a odvádí kvalitní práci. Oslovili jsme nejen z tohoto důvodu pana Lumíra Fukalu, který nám rekonstruoval nemovitosti, a se kterým jsme byli nadmíru spokojeni. Po mnoha jednáních jsme se stali koncem ledna 2019 společníky ve společnosti Huisvesting.

Podařilo se nám propojit naše znalosti v oblasti realitního trhu, financování nemovitostí a řešení smluvních podkladů se zkušenostmi v celé sféře stavebnictví, technologických postupů, dodávek materiálů či zajištění kvalitních pracovníků. Kontakty na kvalitní živnostníky a projektanty jsou jen dalším pozitivem.

„Jsme přesvědčeni, že toto propojení nám umožní posunout naše služby na novou úroveň a významně posílí
pozici na regionálním stavebním trhu.”